Upfront_PostDataPartView class not found

Hva er Zen Coaching ?

Upfront_PostDataPartView class not found

Zen er tilstedeværelse, bevissthet, mindfulness, avslappet årvåkenhet, vår sanne natur; å leve dypt forbundet med livets essensen, slik den utfolder seg og manifesterer seg i overraskende og kreative måter fra øyeblikk til øyeblikk.

Coaching det kunsten å støtte mennesker til å oppdage sine egne indre ressurser, og svar på sine egne spørsmål. Dette gjøres hovedsakelig gjennom dyp, respektfull lytting og kraftfulle spørsmål.

Zen Coaching er en kraftfull tilnærming til livet, med et sett av forståelser og prinsipper for hvordan vi kan støtte oss selv og andre i å komme hjem til vår sanne natur, vokse som mennesker og å leve og handle fra den anerkjennelsen.

Utgangspunktet for Zen Coaching ligger i vårt naturlige ønske om å være fullt ut den vi er, og for å være ekte, autentisk og ærlig med oss ​​selv og andre. Som en coaching tilnærming forener den fokus på å nå ytre mål – som er karakteristisk for tradisjonell coaching – med en dypere indre fokus enn det som normalt finnes innenfor coaching.

Tilnærmingen bygger på grunnleggende mindfulness prinsipper, eller bevisst tilstedeværelse. Den utforsker begrensende overbevisninger, og åpner våre sanne indre ressurser. Det viktigste med metoden er – en indre, fokusert utforskning basert på konkrete spørsmål og en støttende lytting.

«Målet» med Zen Coaching er oppnåelig akkurat her, akkurat nå – rett og slett ved å merke, tillate og fullt ut oppleve vår erfaring i dette øyeblikk. Det er ingen grunn til å vente, ingen grunn til å søke tilfredsstillelse i fremtiden. Oppfyllelse, letthet og visdom er uansett essensen av hva vi erfarer akkurat her, akkurat nå.